از دیرباز به جهت جلوگیری از فاسد شدن محصولات غذایی با درصد رطوبت بالا، مانند انواع میوه و آجیل، فرآیند خشک کردن مهمترین عامل نگهداری طولانی مدت اینگونه محصولات بشمار می رفت. خشکبار طیف وسیعی از محصولات غذایی خشک مانند انواع میوه و دانه (Nut) را شامل می شود و آجیل معمولا به تعدادی از دانه ها مانند پسته، فندق، بادام، گردو، تخمه و … اطلاق می شود.
باتوجه به باغ های گسترده پسته ایران، آجیل ایران نیز بعنوان یکی از محصولات صادراتی مهم ایران در بازارهای بین المللی شناخته می شود. روغن موجود در دانه ها در زمان نگهداری دچار اکسیداسیون شده و نتیجه این واکنش منجر به تغییر طعم و بوی این محصول می شود. این امر در خصوص محصولات صادراتی اهمیت بسیار بالایی دارد.
بسته بندی های Manax بدون نیاز به تزریق گاز درون بسته بندی و همچنین عدم نیاز به تجهیزات بسته بندی خاص، دربرابر انواع گازهای اکسیژن ،دی اکسیدکربن و بخار آب کاملا نفوذ ناپذیر بوده و توانایی حفظ کیفیت ،طعم و مواد موثر موجود در محصول را برای مدت طولانی دارند.
برای چه محصولاتی استفاده می شود:
– خشکبار
– غلات
– گیاهان دارویی
– زعفران
مزایای استفاده از Manax
- متوقف کردن واکنش های اکسیداسیون
- حفظ طعم و بوی محصول برای طولانی مدت
- تکنولوژی ماناکس با انواع روش های بسته بندی نظیر (CAP ،MAP ،VP) و دستگاه های بسته بندی Flow Pack ، Hffs) VFFS) سازگار است.