ماناکس فناوری بسته بندی محصولات غذایی فرآوری شده مانند انواع غذای خشک شده، عمل آوری شده و … است. این فناوری از نوع بسته بندی فعال – سدگر (Active-Barrier) است و باتوجه به نوع ماده غذایی و الزامات نگهداری آن از انواع کیسه، پد، ساشه و … استفاده می شود.
لفاف یا فیلم های سدگر ساختار چندلایه و مهندسی از پلیمرهای مختلف برای دستیابی به خواص دلخواه است. ماناکس نام تجاری فیلم های سدگر در برابر اکسیژن شرکت ماناپاک دانا است. این فیلم ها در ساختارهای 5 تا 9 لایه، حاوی لایه های سدگر در برابر اکسیژن، تنظیم کننده خواص مکانیکی و … هستند.
این فیلم ها از پلیمرهای دارای گواهی تماس با مواد غذایی تولید می شوند و همچنین حاوی افزودنی آنتی باکتریال برای کاهش رشد میکروبی در کاربری بسته بندی مواد غذایی هستند. همچنین این محصول می تواند بصورت چاپ شده با طرح دلخواه مشتری تولید شود.
حافظ طعم و بوی محصول
مقاوم در برابر میکروبها
مقاوم در برابر نفوذ اکسیژن
مقاوم در برابر حشرات